srijeda, 4. travnja 2018.

CIJELI SVIJET JE OSVOJILA OVA DJEVOJČICA – KRALJICOM ZUMBE JE ZOVU, A KADA VIDITE ŠTA RADI OSTATI ĆETE BEZ RIJEČI

Posted by arko on 10:50 | No comments

OVA PRELIJEPA DJEVOJČICA IMA DIJAGNOZU DIAMONDA, A TO JE ANEMIJA BLACKFAN KOJA SE INAČE SMATRA I POREMEĆAJEM KOŠTANE SRŽI. KADA JE BILA MALA, DOBILA JE TU DIJAGNOZU SA SVEGA DVA MJESECA STAROSTI.
Nije nju o zaustavilo, ona je išak radila ono što beskrajno voli. Radila je to sa svojim srcem. Bolest i briga nije nju zaustavilo da zapleše, kao i da zapjeva, odnosno da pokaže pred svima šta ona zapravo zna. Sve ovo je djelovalo jako interesantno.
Kao niko do sada je zaplesala, njene ambicije su zaista ogromne bile. Držala se i motivacije koju riječima nije mogla opisati. Nije se nikako predavala, išla je samo ka boljem.


Pronašla je nešto u svojim prvim godinama života nešto što joj je jako zanimljivo bilo i ona se proašla u tome. Osjećala je veliku strast i posvetila se tome, kako bi samo bolja bila.
Išla je i na časove plesa od svoje prve godine života, išla je u jednu lokalnu teretanu. Odlučila je da pokuša sa ZUMBOM, nije ni mogla da pretpostavi kako će to ostaviti veliki trag na život.
Kraljicom ZUMBE su je prozvali, a i vi kada pogledate ovaj video, shvatiti ćetet i sami zbog čega je to tako. Sa instruktorima zumbe je krenula da nastupa, kao i sa nekim vrhunskim pjevačima zajednice.


Sada ćemo vam ostaviti i video zapis, koji će vas sigurno oduševiti. Pogledajte samo kako ona nastupa, zovu je sa pravom kraljica zumbe
Da li imate nešto da kažete, ova divna djevojčica živi svoj san, zar ne dragi?

0 komentari:

Objavi komentar