nedjelja, 8. travnja 2018.

Možda nećete poverovati, ali je istina: Zaljubljen muškarac najviše voli ovih 7 stvari na ženi

Posted by arko on 13:03 | No comments

Možda će vas neki odgovori iznenaditi Kada govorimo o lepoti i privlačnosti muškarci i žene imaju potpuno različite poglede. I dok se mi trudimo da se namirišemo najfinijim parfemom, uklonimo i najsitniju dlačicu i kožu učinimo što lepšom i zategnutijom, oni na nama primećuju nešto sasvim drugo. Pitali smo muškarce što ih to privlači kod devojaka, a dobili smo vrlo zanimljive odgovore…


Kada žena lepo hoda” Odeća može da privuče muškarca, ali elegantan ženski hod će pobediti i najkraću haljinu ili dekolte.
“Prirodni miris ženske kože” Miris kreme ili parfema je ugodan, no miris kože je nešto sasvim drugačije, nešto posebno.
 “Njeno lice kada se probudi”
Prirodan pospan izgled voljene devojke neverovatno privlači zaljubljenog muškarca.
“Raščupana kosa” I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprekorno oni to nikada neće primetiti. Međutim kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama to će i te kako primetiti.


“Kada se stalno smeje” Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmeh je jedno od najjačih ženskih trikova koji pale kod svakog muškarca.
“Pegice na licu” Puder je savršen za prekrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. Ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pegice na licu kao i nesavršene sitnice muškarci smatraju neodoljivim.
Izvor:Kako da ne

0 komentari:

Objavi komentar