ponedjeljak, 16. travnja 2018.

OVO SU TRI METODE POMOĆU KOJE MOŽETE UTICATI NA SPOL DJETETA, NIJE 100% SIGURNO, ALI NIŠTA NE GUBITE UKOLIKO PROBATE, JER SU MNOGI USPJELI

Posted by arko on 09:57 | No comments

Svaki roditelj, želi da njegovo dijete, prije svega bude zdravo, što je i najbitnije. Međutim, mnogi roditelji također priželjkuju, sina ili kćerku.
Nema sigurne metode, koja sa 100% garancijom može garantovati spol djeteta, ali vremenom su izašle na vidjelo tri metode, pomoću kojih se može uticati na spol djeteta.

METODE:
1. Metod dr Landruma Šetlesa
2. Uticaj ishrane



3. Metod 0+12
1. Ova metoda se smatra uspješnom u 80% slučajeva. Ukoliko roditelji žele dječaka, učinak je bio 80%, a ukoliko žele djevojčicu 75%.
Metode se temelje na praćenju ovulacije, tako da oni koji žele dječaka, trebaju planirati svoj odnos na dan ovulacije, dok roditelji, koji žele djevijčicu, trebaju imati odnose, 3-4 dana prije ovulacije.
Polna ćelija koja nosi X hromozom i rezultira rođenjem djevojčice, veća je i sporije se kreće, ali duže živi od Y (muškog) hromozoma koji je manji, brži i kraće živi.
2. Način ishrane također može uticati na pol djeteta. "Y" muški hromozomima najviše odgovara ALKALNA sredina, dok "X" ženskim hromosomima, oddovara KISELIJA sredina.



Majka bi trebala jesti puno mesa, jaja, i uopšteno namirnica bogatih proteinima, ukoliko želi dobiti dječaka.
Ukoliko roditelji priželjkuju djevojčicu, majka bi trebala jesti hranu bgatu kalcijumom, odnosno piti puno mlijeka, jesti redovno ribu, zelenu salatu. Ova metoda se smatra učinkovitom u čak 80 slučajeva.
3. Metod 0+12 - Ovu metodu, otkrila je jedna majka iz Australije, koja ima šest sinova, i nikako nije mogla dobit djevojčicu.
Sve je isprobala, međutim nije joj uspijevalo, a na kraju je probala jednu metodu, gdje je imala odnos 12 sati nakon ovulacije, i ta metoda joj se isplatila, jer je konačno uspjela dobiti djevojčicu.
Ovulaciju je mjerila trakicama koje se mogu kupiti u apoteci.
Uspjela je posle samo jednog odnosa dobiti djevojčicu. Slučajno ili ne niko ne može potvrditi, ali tokom godina, ovaj metod se pokazao pouzdanim u 70% slučajeva.
bebe.avaz.ba

0 komentari:

Objavi komentar