četvrtak, 19. travnja 2018.

PROVJERENO! ZA dva dana razbija SALO: Nakon prvog gutljaja imaćete osjećaj da vam GORI STOMAK!

Posted by Recepti za 5 on 23:53 | No comments

Mnogima se masnoće na stomaku natalože jer se nedovoljno kreću, jedu previše i nezdravo. Međutim, neki opažaju da im struk postaje sve širi, iako se hrane pretežno zdravo i jednako su aktivni. Danas za vas smo pripremili napitak, koji sagorjeva masne naslage sa stomaka.
Glavni sastojci ovog recepta su svježi hren, neprskani limuni s korom i med. Već je puno rečeno o medu i limunu, stoga ćemo se kratko osvrnuti na hren, piše “Narodna medicina“…Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđe, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor), hren je osim gurmansko, izuzetan i kao ljekovito sredstvo. Neizostavan je dodatak raznim jelima, posebno uz masnu hranu jer pomaže da se lakše svar.
Hren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, pa se najviše preporučuje dijabetičarima. Podstiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crijevima.
Sastojci:
125 gr hrena
3 neprskana limuna3 kašike meda
Postupak:
Izmiksajte u blenderu 125 grama hrena. Uzmite tri limuna, rasijecite ih, izvadite iz njih sjemenke, pa ih zajedno sa korom takođe izmiksajte i pomješajte sa hrenom. U to dodajte tri kašike meda i sve dobro izmješajte. Čuvajte ovaj napitak u zatvorenoj teglici u frižideru. Uzimajte po jednu malu kašiku mehlema dva puta dnevno uz obroke. Uzimajte ovaj melem tokom 3 sedmice i gledajte kako se obim struka smanjuje.

0 komentari:

Objavi komentar