petak, 20. travnja 2018.

Sa njima je svaka priča NEZABORAVNA – ovo je NAJZABAVNIJI znak horoskopa!

Posted by Recepti za 5 on 08:27 | No comments
 
Iako nekada znaju biti jaaaako naporni, jednu ovakvu osobu morate imati u svom životu!
Da li možete da pretpostavite koji znak je u pitanju? Naravno, u pitanju su predragi Lavovi.
Oni puno traže, ali zato puno i daju! Kako biste osvojili nekoga u ovom znaku, morate da obratite pažnju na sledeće stvari.Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i to im prija, kako inače u životu, tako i u ljubavi. Oni će želeti da budu centar vašeg sveta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam oni uzvratiti istom merom jer su velikodušni i romantični u ljubavi.Lavovi neće pristati da budu zatvoreni u kući, jer obožavaju da se zabavljaju. Sa njima je svaki izlazak za pamćenje, ali oni će u njima daleko više uživati ako je pored njih voljena osoba sa kojom mogu to da podele.
Zbog svog velikog ponosa i ega Lavovi lako planu. Oni će teško nešto oprostiti i ne tolerišu nepoštovanje. Ukoliko ste nešto zgrešili i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih pridobijete.Svi tvrde da Lavovi sa pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljivi, neumorni i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaše zadovoljstvo njima na prvom mestu. Za razliku od mnogih, oni vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta i za maštovite igrice.
Trebalo bi da znate da oni vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život.
Najbolje je da im pokažete da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje i kada osete da su centar vaših misli, imaćete nezaboravnu ljubavnu priču.

0 komentari:

Objavi komentar