subota, 14. travnja 2018.

Stavila Je Čitav Limun U Mikrovalnu I Za Nekoliko Sekundi Ostala Je Totalno Iznenađena...VIDEO

Posted by arko on 02:48 | No comments

U današnjem vremenu, limun je postao jako popularan, jer je baš sada vrijeme gripa i prehlada. I on dobro dođe, čak u svako doba, kao osvježenje, ali je problem kako iz njega izvući što više soka koji vam je i najkorisniji.
Cijeđenje limuna ili limete, ima samo jedan jako važan faktor, a to jeste zagrijavanje limuna ili limete uz primjenu pritiska.


Iscijediti sok iz limuna je malo teža aktivnost, kojom se kora nastoji, što je više moguće odvojiti od limuna, dok se sok treba iscijediti.
Zbog toga postoji jedan zaista odličan trik, a on je taj da svoj limun prije cijeđejna stavite na dvadeset sekundi u vašu mikrovalnu. Zagrijete ga u mikrovalnoj i tako sebi olakšavate ovaj posao. Na taj način možete dobiti čak i do četrdeset posto više svježeg soka iz limuna. Preporučuje se da se limun u mikrovalnu stavlja cijeli kako bi se spriječilo to kako bi iz njega izašao sok dok je u mikrovalnoj.


Zatim ga samo izvadite iz mikrovalne, a onda malo uvaljajte te rasijecite. Ostaje vam tada samo da iscijedite svoj sok. Pogledajte ovom video zapisu u nastavku za praktičan prikaz ove aktivnosti.

0 komentari:

Objavi komentar