subota, 5. svibnja 2018.

Četiri horoskopska znaka koja će do kraja maja upoznati srodnu dušu!

Posted by arko on 04:54 | No comments

Maj je generalno mesec koji budi čula, strasti i emocije, pa zato ne bi trebalo da se začudite ako se u narednim danima zaljubite do ušiju – onako, baš kao klinci. Ovo posebno važi za pripadnike naredna četiri horoskopska znaka.
Ovan
U prvoj dekadi maja ćete se zaljubiti u osobu prema kojoj ćete u početku imati tajne emocije i koja nije slobodna. Vaša simpatija će vam na diskretan način staviti do znanja da joj se dopadate i da nema ništa protiv da započnete tajnu vezu. U drugoj dekadi maja ćete početi da se viđate na kratko na tajnom i diskretnom mestu gde ćete razmenjivati nežnosti i bliže se upoznati. Krajem maja ćete ući u uzbudljivu i veliku romansu zahvaljujući trigonu Jupitera sa Neptunom.


Stariji Ovnovi će biti skloni ulasku u avanture. Privući će vas osoba koja je zabavna i komunikativna, a uz to i atraktivnog izgleda. Počećete da izlazite i da uživate u zajedničkim intimnim trenucima. Mada to niste u početku želeli, zaljubićete se.
Blizanci
Početkom maja će Sunce praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti naklonost i pažnju osobe koju poznajte preko zajedničkih prijatelja. Primetićete da se stalno nalazi u vašoj blizini, inicira komunikaciju sa vama, postavlja vam razna pitanja i vodi razgovore sa vama koji vam imponuju i prijaju. 25. maja će Jupiter praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti romansu i početak skladne veze. Otkrićete kako se u vama bude sve dublja i jača osećanja prema novom partneru.
Stariji Blizanci će imati haotičan emotivni život u većem delu meseca maja. Pokušaćete da započnete više od jedne emotivne veze ali ćete već na početku odustati jer ćete površno pristupati. Krajem meseca ćete se neočekivano zaljubiti.
Vodolija
Skupićete dovoljno hrabrosti da priđete osobi koja vas privlači i da zadobijete njenu pažnju i interesovanje. Počećete da izlazite i kratko vreme ćete biti na pragu da uđete u emotivnu vezu. Sredinom meseca će Mars praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do naglog preokreta i vaše odluke da odustanete od veze oko koje ste se trudili. Pojaviće se neko nov ko će vas svojim pristupom ostaviti bez daha. Dok shvatite šta vam se dešava, bićete potpuno osvojeni i u novoj vezi.


Nešto starije Vodolije će imati dovoljno vremena da osmisle način kako da privuku pažnju nekome sa kim žele da pokušaju nešto više od površnog poznanstva. Osoba koja vas zanima voli inteligentne i maštovite ljude. Potrudite se.
Lav
Potrebna su vam nova iskustva u ljubavi. Postalo vam je dosadno i počećete da tragate za novim ljubavnim iskustvima. Potreban vam je neko poseban, neko ko se ne uklapa u šablon i ko se razlikuje od većine osobe koje poznajete u vašem društvu i okruženju. U drugoj polovini maja ćete upoznati osobu koja će odgovarati onome za čim tragate. Kada se bolje upoznate, delovaće vam pomalo ekscentrično. To vam neće smetati da uđete u avanturu koja može da pređe u romansu.
Nešto stariji Lavovi upoznaće nekoga ko će im se na prvi pogled dopasti i ko im može doneti nova iskustva na polju ljubavi. Sve što će vam trebati je strpljenje jer to nije neko ko će lako pristati da se upusti u emotivnu vezu.
Izvor: Mesečni horoskop

0 komentari:

Objavi komentar