petak, 18. svibnja 2018.

Cijela nacija za nju navija – ovako je izgledala Kija prije nego što je Slobu upoznala. Zavirite i u njen djevojački stan (FOTO)

Posted by arko on 11:40 | No comments

Nakon teškog perioda, Kija se odlučila na neko vrijeme povući, nekoliko nervnih sloma je imala a sad je riješila da nazad za sebe želi Slobu.

Kija Kockar obilježila je jučer godinu dana braka sa svojim suprugom Slobom Radanovićem u rijalitiju Zadruga. Interesovanje za Kiju poraslo je momentalno otkako je Sloba Radanović novu vezu započeo sa Lunom Đogani dok je i dalje u braku bio, ali nije ni sama vjerovatno pretpostavila koliku slavu će ona da doživi nakon što dio Zadruge postane.




Nacija je na njenu stranu stala, a svašta se u njenom životu desilo za to vrijeme.
Kockareva je intrigirala publiku nakon što je ušla u Bijelu kuću, time i da ona kraj sebe ima nekog, odnosno Andriju i pravila se kako je ne interesuje Sloba, a i bez oca Miloša ostala je za to vrijeme, čiju je sahranu cijela nacija pratila.

Nakon teškog trenutka, Kija se povukla i nekoliko nervnih slomova je imala, a sad je riješila da za sebe želi nazad svog muža Slobu.
Kako će se ova drama završiti, još uvijek je nepoznato, a tim emisije Premijera Vikend Specijal, prije dva dana je posjetila njen djevojački stan u Zrenjaninu, u koji ih je njena majka Nadica uvela.





Sloba i Kija su godišnjicu braka sinoć proslavili i sami su proveli noć u hotelu, uz vino i večeru i prisjećali se lijepih momenata iz njihove veze.
Sloba je ironično rekao u par navrata da su to bili njegovih najljepših godinu dana. Poslije toga su Kija i Sloba na spavanje krenuli, a mada je svjestan bio da neće prijati Luni nakon što to bude vidjela, ipak je Radanović kraj svoje supruge legao.

0 komentari:

Objavi komentar