nedjelja, 20. svibnja 2018.

CIJELI BALKAN U ŠOKU ­ ARKAN JE ŽIV: Pogledajte Dokaz Da Je Bio Sa Cecom Na Tajlandu Prošlog Mjeseca…

Posted by arko on 08:15 | No comments
Image result for CIJELI BALKAN U ŠOKU ­ ARKAN JE ŽIV: Pogledajte Dokaz Da Je Bio Sa Cecom Na Tajlandu Prošlog Mjeseca…
Jedan od najzloglasnijih ratnih zločinaca i kriminalaca s ovih prostora, navodno nije mrtav. Arkan je nakon podignute Haške optužnice za ratni zločin umro pod sumnjivim okolnostima. Njegova “SMRT” još nije razrješena, možda nema ni potrebe, jer kako utvrditi nečiju smrt ako ta osoba uopšte nije mrtva, već je živa i uživa u slobodi. Kako je to moguće???Arkan je jedan od najvećih kriminalaca ne samo sa ovih prostora nego u čitavoj Evropi, pa zašto onda vrh Srbije šuti. Jedno je sigurno da tu ima dosta sumnjivih radnji, mnogi su upleteni i u cilju im je da to skrivaju. Inače, indiciju da je Arkan živ, postakla je i njegova sahrana, te stražarenje na njegovom grobu, ali i nesrpski običaj po kojem je sahranjen. Naime, Ceca nije dozvolila da itko vidi tijelo mrvog Arkana, te da se oprosti s njim, čak ni njegovoj rođenoj djeci, ali ni njegovoj majci.



Dodatne sumnje da je Arkan živ izazvao je njegov sin Veljko. “Moj otac Željko je živ i zdrav i poslao mi je poklon”, izjavio je Veljko. To je izazvalo burne reakcije kako u Srbiji tako i u susjednim zemljama zbog povezivanja Arkana sa ratnim dešavanjima tokom raspada Jugoslavije. Da li je Arkan bio toliko pametan pa je lažirao svoju smrt i sada uživa u slobodi, da li je izvršio operaciju lica i sve ove godine bio sa svojom ženom i djecom u ulozi tjelohranitelja??? Vrlo moguće..
POGLEDAJTE VIDEO: Goli zivot – Arkan je ziv? Postavlja se pitanje zašto Ceca svih ovih godina nije se ponovo udala niti je imala neku ozbiljnu vezu za koju se moglo saznati, ili je to ona vješto skrivala. Koji je razlog, da li je toliko voljela Arkana pa je odlučila mu biti vjerna, ili se o nekoj vezi nije trebala ni razmišljati, ŽAŠTO kada ima Arkana pored sebe. Arkan je živ samo što šuti i državni vrh Srbije, kao i njegova porodica.



Također, Ceca stalno objavljuje fotografije s odmora koje nikad ne pokažu lice muške osobe, ko je taj čovjek, da nije možda Arkan?? Zašto tolika misterija, zašto stalno skrivanje, diskrecija.
Izvor: stop2.net

0 komentari:

Objavi komentar