nedjelja, 20. svibnja 2018.

Cijelo porodilište posmatralo u nevjerici: Žena rodila djecu kakva se nikada prije nisu rodila (Video)

Posted by arko on 15:18 | No comments

Ovo je jedan rijedak slučaj koji se desio, a evo o čemu se radi: Din Durant i Alison Spuner su bračni par koji su očekivali blizance. Allison je bjelkinja, a Din je crnac. Ona se porodila i rodila dvije djevojčice kojima su dali ima Lia i Maja.
Ipak, te djevojčice nisu izgledale uobičajeno. Bilo je očekivano da će obje bebe naslijediti put od oca, ali to nije bilo baš tako. Interesantno je to da je jedna beba bila bijela, a druga crna.


Takvo nešto se skoro nikad ne dešava. To se desi jednom u milion slučajeva. Ono što je još interesantnije jeste to da je Allison već prije rodila djevojčice koje su imale različitu boju kože.
To je baš ostavilo doktore u šoku. Koliko je mala vjerovatnoća za takvo nešto, a ona već dva puta rađa djecu s različitom bojom kože.
Kada pogledamo te djevojčice ne bismo rekli da su uopšte u srodstvu. Ovdje možete visjeti kako djevojčice izgledaju. Preslatke su, zar ne? Interesantno je to kako se ovakve stvari dese.


Iako je mala šansa za to, ova žena je dvaput rodila djecu sa različitom bojom kože. Pogledajte ovaj video gdje ćete čuti njihovu priču i vidjeti te preslatke djevojčice:

0 komentari:

Objavi komentar