srijeda, 16. svibnja 2018.

Duboke bore će nestati kao gumicom izbrisane za 7 dana – samo trebate ovaj sastojak iz kuhinje

Posted by arko on 15:18 | No comments
Rezultat slika za RIJEÅ ITE BORE SA LICA
Bijeli luk je odlična namirnica koja pomaže da održimo zdravlje – ali znate li i da može pomoći da zadržite mladolik izgled?
Ne morate davati mnogo novaca kako biste se riješile bora, samo jedna namirnica iz kuhinje vam može pomoći u borbi protiv naboranih linija
Sve žene u vlastitoj kuhinji imaju najbolje sredstvo protiv bora. Iako ga mnogi ne podnose, češnjak je jedan od najboljih antioksidanata i antibiotika generalno prema svim mogućim naučnicima i stručnjacima, a naročito ukoliko želite da se riješite bora.


Mnoge žene daju dosta novca na nabavljanje raznih kozmetičkih preparata, ali oni obično nisu tako efikasni. Ipak, imamo dobre vijesti – jer u svojoj kuhinji već imate idealan serum protiv bora!
Svi znamo da je za zdravlje bijeli luk odličan i da je prirodni antibiotik i snažan antioksidans, ali znate li i da bore pegla?
Djeluje na sljedeći način:

Antibiotici infekcije kože uklanjaju, kao i akne tako što pospješuju rast ćelija, a antioksidansi pomažu kod toga da se spriječi prerano starenje.
Od sastojaka ćete trebati sljedeće:
dvije i pol žlice ekstra djevičanskog ulja


2 ili 3 komada bijelog luka ovisno od veličine
dvije žlice prirodnog meda
Postupak:
Postupak je veoma jednostavan i samo je potrebno samljeti navedene sastojke i onda izmiješati.
Primjenjuje se na sljedeći način:
Dobijenu mješavinu na pola sata pred spavanje nanosite i poslije samo trebate toplom vodom saprati.

Pomoglo je mnogima a učinak se može primijetiti svega tri dana nakon što započnete s ovim tretmanom, a poslije samo sedam dana trebali bi da duboke bore na vašem licu postanu prošlost.

0 komentari:

Objavi komentar