srijeda, 16. svibnja 2018.

Jedina namirnica koja prirodno povećava grudi, a ima je svaka kuća!

Posted by Recepti za 5 on 10:33 | No comments
Rezultat slika za Jedina namirnica koja prirodno povećava grudi, a ima je svaka kuća!
Svet je danas opsednut velikim grudima. Zato i ne čudi što se mnoge žene podvrgavaju operacijama uvećanja grudi, a neke neretko u tome preteraju.
Međutim, nisu svi spremni da idu pod nož. Zato vam dojavljujemo jedan sjajn trik, kojim ćete postići da grudi budu čvršće, jedrije i veće.Opuštanje grudi je prirodni proces, koji se događa kako starimo. Tada naše gube čvrstoću i elastičnost, što je ubrzano i drugim faktorima koji utiču na njihovo opuštanje – od naglog mršavljenja ili debljanja, loše ishrane, prekomerne konzumacije alkohola i cigareta do trudnoće, dojenja, ili pak nošenja pogrešnog grudnjaka.

Grudi se sastoje od masnog tkiva i mlečnih žlezda, pa im je potrebna kvalitetna njega, kako bi što duže ostale čvrste.
A jedna namirnica iz vaše kuhinje je savršen izbor. Reč je o moćnom maslinovom ulju.
Masaža grudi maslinovim uljem odlična je kućna tehnika za njihovo učvršćivanje, jer je ono bogato antioksidansima i masnim kiselinama, koje mogu ,,poništiti” štetu uzrokovanu slobodnim radikalima i sprečiti dalje opuštanje. Uz to, ovo ulje blagotvorno utiče i na tonus, kao i izgled kože.

Sipajte malo maslinovog ulja na dlanove, pa ih trljajte dok se ulje ne zagreje. Masirajte grudi blagim, kružnim pokretima prema gore i to otprilike 15 minuta, kako biste poboljšali cirkulaciju i stimulisali regeneraciju ćelija.
Primenjujte ovu tehniku 4-5 puta nedeljno, kako biste videli rezultate u najkraćem mogućem roku.

0 komentari:

Objavi komentar