ponedjeljak, 7. svibnja 2018.

Koristimo je pogrešno cijeli život: ovo je pravi način, a ne bi vam nikad pao na pamet

Posted by arko on 15:09 | No comments

Tako je logično, a nikad to nismo ni pomislili.
Možda zvuči neobično, ali postoji pogrešan način na koji se cijedi tjestenina. Zapravo, teži način – i mi smo ga koristili otkako znamo za sebe! To jest, otkako smo naučili praviti tjesteninu. U nastavku otkrijte puno lakši i brži način da ocijedite tjesteninu – definitivno će vam olakšati sve. I da, naravno da može još lakše!


Kuhanje može veoma zabavno da bude kad razne trikove znate. Ali ne bi vam pao na pamet ovaj trik ni u najluđim snovima!
Jedna djevojka podijelila je fotografiju na društvenoj mreži Twitter kako špagete cijedi, ali na takav način da su ljudi pravo poludjeli.
Sigurno se pitate sad: Kako se pogrešno može ocijediti tjestenina? Samo vodu sipaš i kroz cjediljku tjesteninu.
Ipak, ispostavilo se kako je to puno teži i potpuno pogrešan način.


Djevojka koja je objavila sliku na Twitteru predstavila je alternativnu metodu koji je oduševio mnoge. Kako ona pojašnjava, ova tehnika podrazumijeva da preko skuhane tjestenine stavite cjediljku, a koja još uvijek nije u vodu potopljena, a zatim šerpu nakrenete i tečnost iscijedite. Na taj način će izaći sva voda, a tjestenina će i dalje u šerpi ostati.
Morate priznati da je ovo zaista genijalno!
Ako ste pomislili da je to jedino što ste cijeli život radili pogrešno… moramo vam reći da nije. Donosimo vam na video snimku koji ostavljamo u prilogu ispod, cijelu listu stvari koje ste sigurno radili pogrešno. Doduše, ima ih puno više, ali ne možemo ih sve predstaviti u jednom članku.

0 komentari:

Objavi komentar