nedjelja, 20. svibnja 2018.

LUNA ĐOGANI U KREVETU DRUGOG ČOVEKA! Otišla je od Slobe, ostali samo tužni pogledi! Zbogom!

Posted by arko on 14:20 | No comments

Luna Đogani i Sloba Radanović su započeli svoju romansu u „Zadruzi“, uprkos činjenici da je pevač oženjen Kristinom Kijom Kockar. Oni su opstali zajedno čak i kada im se Kija pridružila u rijalitiju, ali prethodnih nekoliko dana njihova veza je pod znakom pitanja.
Oni su zvanično raskinuli nakon što se Sloba vratio iz hotela u kojem je proslavio prvu godišnjicu braka sa Kijom, preko čega Luna nije mogla da pređe. Ona je noći provodila u pabu luksuznog imanja, daleko od očiju ostalih zadrugara ali i od Radanovića.


Pevač je prethodne noći zamolio Lunu da se vrati u spavaću sobu kako bi se propisno odmorila, jer je imala manjih zdravstvarnih problema.
Ona je poslušala svog, sada već bivšeg, dečka, pokupila posteljinu sa ležaja u pabu i vratila se u sobu. Međutim, ona je promenila krevet koji je mesecima unazad delila sa Radanovićem.


Podsetimo, njih dvoje su još pre nekoliko dana razdvojili krevete, ali je blogerka nastavila tu da boravi. Ovoga puta, ona je noć provela u krevetu Marka Miljkovića koji boravi u izolaciji, jer je nominovan za izbacivanje zajedno sa Duškom Radonjićem i Mikijem Đuričićem.

0 komentari:

Objavi komentar