ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

MUŽ JE NAPUSTIO PRED POROD – kada je otvorila rernu i vidjela ovo suze su joj krenule same

Posted by arko on 10:25 | No comments

Ovo je veoma tužna priča ove mlade mame . Naime poslije 3 godine pokušavanja, Amanda i njen muž su trebali da postanu roditelji. Oni su počeli da žive u novoj kući koja je bila potpuno renovirana. Sve je izgledalo savršeno.
Amanda je bila u 36. nedjelji trudnoće, a onda joj je muž saopštio da je ostavlja. Sve se to  desilo  iznenada.  Amanda je teško podnijela ovu vijest. Ono što je tada osjetila bio je šok, jer to nije bilo ono što su planirali. Bilo joj je veoma teško.




On je uložio njihov zajednički novac u kuću, tako da su Amandi nakon njegovog odlaska ostali  finansijski problemi. Bila je mnogo  zabrinuta, posebno zbog svoje bebe. Nadala se da će  nekako moći da ostane u toj kući. Kada je sve izgledalo uzaludnono, njena priča je došla do ,,Radija Sidnej.” Oni su pozvali Amandu u studio, da bi sa njom uradili intervju.
Niste čitali:  Napustio je suprugu i dijete da bi postala šestogodišnja djevojčica – neviđeni slučaj!




Kada su čuli priču o Amandi, odlučili su da joj prirede iznenađenje koje nikada neće zaboraviti.  Onda su je zamolili da pogleda u ekran pored sebe. Kamera je prikazala njenu kuću, gdje je  bilo mnogo poklona…Dok je Amanda gledala u kuću, voditeljica je počela da nabraja Amandi lijepe vijesti: 6 mjeseci plaćene usluge čišćenja, hranu za naredna tri mjeseca, sve stvari koje su potrebne za dolazak bebe. A kada su otvorili  rernu u njoj je bilo 10.000 australijskih dolara, koji su joj potrebni da bi platila hipoteku.

0 komentari:

Objavi komentar