petak, 18. svibnja 2018.

NA SNIMKU SE VIDI KAKO DJEVOJCI SIPA DROGU U PIĆE, A ONDA SE DESILA TOTALNO NEOČEKIVANA SCENA (VIDEO)

Posted by arko on 15:13 | No comments

Trebamo biti oprezni kada izađemo u neki kafić, klub. Obratite pažnju na to gdje ste ostavili piće jer se može desiti da vam neko nešto ubaci u piće.
Ne savjetuju nas naši roditelji džaba da budemo oprezni. Svakakvih ljudi ima i služe se raznim trikovima. Djevojke posebno trebaju voditi računa o tome. Nekada nas ponese atmosfera, pa na pazimo toliko na piće i onda se svašta može desiti.


Ukoliko ste se odmaknuli od pića, plesali, onda nemojte piti iz te čaše kada se vratite. Najbolje bi bilo kada bi konobar pred vama otvarao piće. To su neki savjeti kojih se trebate sjetit.
Možda vam zvuči dosadno, ali to je za vaše dobro. Nikada ne znamo na koga možemo naići, a imao osoba koje se služe svakakvim stvarima samo kako bi naudili nekome, pogotovo djevojkama. Zato posebno djevojke trebaju biti pažljivije.
Youtuber po imenu Joey Salads je želio provjeriti koliko djevojke paze na svoje piće. On bi pričao s djevojkama, a onda bi iskoristio trenutak nepažnje kako bi vidio da li će uspjeti ubaciti im nešto u čašu.


Tako je želio podići svijest djevojkama da trebaju više paziti. Ostao je bez teksta kada je vidio koliko su djevojke nepažljive.
Pogledajte ovaj video:

0 komentari:

Objavi komentar