nedjelja, 20. svibnja 2018.

Nakon iscrpljujućeg poroda rodila kćerku a kada je doktorica pogledala između nogu zaledila se...

Posted by arko on 04:48 | No comments

Ovim roditeljima se desilo nešto zaosta neočekivano u porođajnoj sali. Riječ je o Nicole i Matthew koji su željeli da trudnoća prođe što prirodnije. Tako da su posjete ljekaru sveli na minimum. Nisu tako često išli na ultrazvuk. Termin za porođaj je bio 30-og januara.
Ipak, Nicole je otišla u bolnicu 4 sedmice ranije. Vodenjak joj je pukao 29. decembra i to u vrlo lošem trenutku jer je tada vladala sniježna oluja.
Imali su poteškoća i da dođu do bolnice. Nekako su otišli do bolnice. Nicole je imala želju da se porodi prirodno. Također željela je da se porodi u svom domu uz babicu.


Međutim, to nije ispalo tako i ona se sada porađala u bolnici. Iako nije željela lijekove, na kraju ih je morala uzeti. Porađala se skoro 40 sati. Zamislite to. Zamislite kroz šta naše mame prolaze kada nas rađaju.
Ti bolovi su jaki, ali su one ustrajne i trebamo im se diviti zbog toga. Nicole je rodila zdravu djevojčicu Blakeley. Potom se doktorica spremala da odstrani posteljicu, a onda je ostala u čudu. Napipala je još jednu glavicu.


Ubrzo je rodila još jednog dječaka kome su dali ime Cade. Nisu imali pojma da očekuju blizance. To je bilo prijatno iznenađenje.

0 komentari:

Objavi komentar