subota, 12. svibnja 2018.

Nemojte ga konzumirati više od 4 dana: Ova mješavina će vam pomoći da izgubite 4 kg i 16 cm u struku za samo 4 dana-Recept!!!

Posted by arko on 15:36 | No comments
Rezultat slika za Nemojte ga konzumirati više od 4 dana: Ova mješavina će vam pomoći da izgubite 4 kg i 16 cm u struku za samo 4 dana-Recept!!!
Ovo piće već je poznato i koristi mnoge žene na svijetu.Napomena: ovaj domaći napitak je vrlo jednostavan i lagan za izradu. Morate samo slijediti jednostavne upute.
Trebat će vam sljedeće sastojke:
9 čaša vode
1 čajeva ribani đumbir korijen
1 srednje veličine krastavaca, oguljene i izrezane na kriške





1 srednje veličine limuna izrezati na kriške
12-13 svježeg lista luka i 1 žličicu sušenog metvice

Način pripreme:
Evo što trebate učiniti – to je vrlo jednostavno. Jednostavno umiješajte sve sastojke u veliku zdjelu, ostavite ih preko noći, a najbolje je da zadržite zdjelu u hladnjaku. Potrošite 4-5 čaša tijekom cijelog dana. Možete započeti piti ujutro prije doručka za bolji i trenutačni rezultat. Osjećat ćete se kao da ste izgubili jednu funtu nakon prva dva sata.





Nutricionisti kažu da redovitom konzumacijom ovog pića i umjerenom tjelesnom aktivnošću otapa trbuh i pomaže vam da konačno dobijete onu ravnu i seksi želuca. Ljudi koji su konzumirali ovo piće redovito govore da su rezultati koji su postigli su više nego fantastični ako uzmite u obzir da biste mogli izgubiti do 26 kilograma! Pijte ovo piće 4 dana, a zatim uzmite 1 tjednu stanku!

0 komentari:

Objavi komentar