utorak, 22. svibnja 2018.

Neočekivano… Nikolina iz Ljubav je na selu pitala Josipa: “Jesi li spreman ostaviti sve i doći kod mene u Pulu?” Evo kakav odgovor je dobila:

Posted by arko on 12:44 | No comments

I ova sezona show-a Ljubav je na selu se bliži kraju, farmeri su odabrali svoje potencijalne srodne duše te su ih odveli na romantična putovanja.
Kao i kroz cijelu sezonu, najveću pažnju javnosti imaju Josip i njegova odabranica Nikolina.
Josip je Nikolinu dočekao u Zagrebu, a prvo gdje su se zaputili bio je Zoološki vrt. Budući da je Josipu taj dan bio rođendan, njegovoj sreći nije bilo kraja jer ga je proveo upravo s voljenom osobom.


Nakon obilaska Zoo vrta Nikolina je Josipa odvela u grčki restoran, no zeznula se pa mu je rekla da ga vodi u turski, dok je Josip shvatio da idu u kineski. Kada su sjeli u restoran, Josip je otkrio da se Nikolina drugačije ponaša kada je kod kuće, a drugačije kada dođe kod njega u Benkovac.
Tada je usliejdilo pitanje Nikoline Josipu koje je mnoge gledatelje iznenadilo.


“Jesi li spreman ostaviti sve i doći kod mene u Pulu?”, pitala je Nikolina Josipa, a on je bez imalo razmišljanja rekao: “Naravno da jesam”. Dalju konverzaciju na ovu temu prekinuo je konobar koji je Nikolini počeo pjevati ‘Sretan rođendan’, no ona mu je objasnila da ona nema još 34 godine, već je slavljenik Josip.
Koliko je Nikolina bila ozbiljna sa pitanjem o Josipovj selidbi u Pulu, da li je Josip zaista spreman da zbog nje ostavi sve i preseli se kod nje i na kraju kako će
njegova mama da reaguje na ovakav rasplet cijele priče vidjeti ćemo uskoro.

0 komentari:

Objavi komentar