nedjelja, 13. svibnja 2018.

Novo čudo pod Ostrogom – SLIJEPA DJEVOJČICA PROGLEDALA!

Posted by arko on 14:24 | No comments

Manastir Ostrog je sveto mesto o kojem se mogu čuti mnogobrojne čudesne priče o isceljenju i izlečenju bolesnih.
One su neverovatne, a mnogi reše da posete ovaj manastir kako bi ozdravili, jer, nada poslednja umire. Upravo je takva priča i devojčice po imenu Vera, kojoj je poseta Ostrogu povratila vid!
Ona je rođena 1960. godine, kao četvrto dete, u jednoj porodici iz Subotice koja je nije želela. Otac ju je ostavio na šinama, želeći njenu smrt. Međutim, dobar čovek po imenu Branko je čuo njen plač i spasio je. Usvojio ju je, zajedno sa svojom suprugom Nada, i bukvalno joj spasio život.



Branko i Nada su bili presrećni zbog prinove s obzirom na to da nisu mogli da imaju dece. Odgajali su je sa puno ljubavi, strpljenja i požrtvovanosti. Nakon dva meseca, primetili su da devojčica ima problem sa vidom. Kontaktirali su oftamologa i njihove sumnje su se potvrdile.
Roditelji su je vodili po raznim lekarima, međutim, za njenu bolest nije bilo leka. Onda su čuli za manastir Ostrog i rešili da baš tamo potraže pomoć.
Duhovnici su se molili nad njom, izlivali blagoslove, prizivali isceljenje kroz Duha svetog. Zadnje noći, Vera je usnula anđela koji joj je rekao: “Dođi ka meni”. Ona se trgla i otvorila sanjive oči kako bi pošla ka njemu. Vrisnula je u neverici. Rekla je Nadi da vidi svetlost.



Odlučili su da ostanu još par dana. Vera je počela da nazire senke, vidi obrise kroz maglu, a zatim je i potpuno progledala. Prvi put je videla nebo, cveće, sunce, roditelje, drugare, sebe – Vera je ozdravila!
Izvor: Telegraf.rs

0 komentari:

Objavi komentar