petak, 4. svibnja 2018.

Običan aspirin rješava sve probleme sa kožom: Poslije 3 primjene, bore i akne nestaju! (RECEPTI)

Posted by Recepti za 5 on 15:10 | No comments

Upotrebite ovu magičnu tableticu na jedan od ova tri načina i konačno ćete reći zbogom nesavršenostima na licu
Nema te osobe koja bi rekla ne mladolikom i glatkom licu u svakom životnom dobu, ali ovakva ideja je za većinu ljudi nedostižna fantazija.
Ipak, izgleda da postoji rejšenje koje je dostupno svima, a može da bude i vaše tajno oružje protiv starenja kože. U pitanju je običan aspirin.
Pored široke primjene u medicinske svrhe, malo je poznato da aspirin može da vam pomogne da postignete lijepu, blistavu i zdravu kožu, bez akni, bora i drugih nesavršenosti.
Samo treba da ga koristite na sljedeća tri načina (ne sva tri, odaberite onaj koji vam najviše odgovara) i uverićete i sami nakon samo tri primjene!
Maska sa aspirinom i limunomSastojci: 3 aspirina, 3 kašike soka od limuna
Priprema: Rastopite aspirin u limunovom soku i izmješajte tako da dobijete pastu. Umijte lice čistom vodom, nanesite pastu i ostavite da odstoji 10 minuta. Nakon toga uklonite masku sa dosta vode.
Maska sa aspirinom, jogurtom i medom
Sastojci: 5 aspirina, kašika jogurta, pola kašike meda
Priprema: Izgnječite tablete aspirina i pomješajte sa medom i jogurtom, tako da dobijete jednoličnu smjesu. Da bi ova maska djelovala, potrebno je da prvo stavite čistu pamučnu tkaninu natopljenu toplom vodom na lice, kako bi se pore otvorile. Zatim sačekajte da vam se lice osuši, pa nanesite masku i ostavite da deluje 30 minuta. Isperite toplom vodom.Piling sa aspirinom
Sastojci: 3 aspirina, 3 jašike mlake vode
Priprema: Rastvorite aspirin u mlakoj vodi i dobićete pastu. Nanesite na čisto lice, ostavite da djeluje 10 minuta, pa uklonite piling čistom, prohladnom vodom.

0 komentari:

Objavi komentar