ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

Ovaj čovjek je napravio kuću o kojoj priča cijeli Balkan – ovo nema nigdje na svijetu

Posted by arko on 03:04 | No comments

Jedna kuća je postala prava pravcata turistička atrakcija, a mnogi se ljudi i zaustavljaju da bi uzeli selfie pred jedinstvenim prebivalištem. Iako po pravilima gravitacije, sve što ide gore mora pasti dolje. Ali, domovi na ovom popisu čini se da prkose ovom pravilu. Mnogi su arhitekti sebi dali truda kako bi pokazali da se gravitaciju ipak da pobijediti. Te građevine nalaze se u Europi, Aziji, Australiji i Sjevernoj Americi, te redefiniraju značenje pojma “dom” u mnogim aspektima.


Graditelj, u penziji 65, sagradio je naopaku kuću, unatoč svojoj supruzi koja je smatrala ideju kao “lud”. Pojedine građevine nas zaista ostave bez riječi. Nekada možete naći na razne interesantne ideje kojih se dosjete neke osobe. Te ideje su kreativne i ne nailazimo baš tako često na nešto takvo.


Jedan čovjek iz Makedonije je napravio nešto zaista jako fascinantno. Napravio je kuću koja stoji na krovu. Nikako nije kao one klasične, i baš zbog toga ne može proći nezapaženo. Zbog takvog izgleda se dosta pisalo o njoj, i postala je vrlo popularna. Kaže da je želio uraditi nešto drugačije i uzbudljivije. Pošto je bio je u penziji  želio je biti aktivniji. Posvetio se tome i uspio je i sada je ta kuća prava atrakcija.

0 komentari:

Objavi komentar