petak, 18. svibnja 2018.

Sjećate se buntovnice Sanje iz Boljeg života? Ima 50 godina danas i drastično se promijenila (FOTO)

Posted by arko on 10:01 | No comments

Čini se da joj godine ništa ne mogu

Dubravka Mijatović bila je poznata devedesetih godina po svojim ulogama u serijama Srećni ljudi i Bolji život, a poslije u serijama Bela lađa i Stižu dolari.
Dobila je glavnu žensku ulogu 2008. godine u poznatoj seriji pod nazivom Moj rođak sa sela, a poslije deset godina je dobila i glavnu ulogu u seriji pod nazivom Nemanjići – rađanje kraljevine.


Ona je ostvarila značajne uloge i u filmovima Tri palme za dve bitange i ribicu, te u filmu Jagoda u supermarketu. Također je igrala i u spješnoj predstavi pod nazivom Doručak kod Tifanija, Madlenijanum pozorišta.
Dubravka je tokom devedesetih bila tinejdžerska ikona, i među najpopularnijim TV licima u vrijeme snimanja serije Srećni ljudi.
U bivšoj Jugoslaviji serija Bolji život bila je među najpopularnijim serijama, a reprizirala se na srpskom RTS-u nekoliko puta tokom zadnjih trideset godina. U seriji su se pojavile brojne glumačke face, a čak je nekim glumcima najpoznatija uloga u karijeri upravo Bolji život.


Buntovnica Sanja bila je među najinteresantnijim djevojkama u seriji i mnogi je pamte kao jednu od najljepših glumica u seriji. Poslije serije bolji život, Dubravka Mijatović je uspješno nastavila svoju glumačku karijeru. Ona danas ima 50 godina i uprkos tome, i dalje sjajno izgleda.
Ona igra i u seriji Nemanjići – rađanje dinastije, koja je ujedno i najskuplji televizijski projekat u historiji Srbije. Zar ne izgleda fantastično i u svojim 50im – ili ipak mislite da izgleda prosječno za svoje godine?
Hvala što nas pratite!

0 komentari:

Objavi komentar