srijeda, 16. svibnja 2018.

STIŽE NAM DRUGO STANJE: Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana! Evo šta nas očekuje!

Posted by arko on 14:02 | No comments

Na planinama susnježica i snijeg. Poslijepodne postupan prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka do 13 stupnjeva.




Sutra u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u južnim i jugozapadnim djelovima može pasti i malo kiše. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 5, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka do 15 stupnjeva.
U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U južnim i jugozapadnim djelovima mjestimično slaba kiša. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura do 17 stupnjeva.




U nedjelju u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U južnim i jugozapadnim djelovima s kišom. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura zraka do 20 stupnjeva.
izvor: Koktel.org

0 komentari:

Objavi komentar