nedjelja, 13. svibnja 2018.

Svoju novorođenu djevojčicu ostavili u napuštenoj kući, a 17 godina kasnije saznali su vijest zbog koje im se srušio svijet

Posted by arko on 00:53 | No comments

Nažalost, neki roditelji se loše ophode prema svojoj djeci. Ne shvatamo kao mogu biti tako okrutni prema vlastitoj djeci. Ovo je jedna takva priča:
Žalosno je kada vidimo kako neki roditelji napuste svoju djecu, pa čak ih ostave i u kontejnerima. Ako nemate uslova da brinete o toj djeci, onda ih dajte na usvajanje. Dajte ih nekome ko će brinuti o njima, ako već vi ne želite ili ne možete.




Ovdje je riječ o roditeljima koji su se spakovali i napustili kuću. U toj istoj kući su ostavili i svoje novorođenče. ostavili su bebu na podu. Otišli su kao da ostavljaju predmet, a ne svoje dijete.
Komšija je čuo plač i otišao je da vidi šta se dešava. Našao je bebu i obavijestio policiju. Nisu mogli pronaći podatke o njoj i roditeljima. Djevojčica je bila u lošem stanju, pa su je odveli u bolnicu. Dali su joj ime Liza.
Dok je djevojčica boravila u bolnici, žena po imenu Ina Nika je pazila na nju, donosila joj igračke, zavoljela ju je, a kasnije je odlučila da je usvoji. Brinula je o njoj, pružila joj ljubav i pažnju.




Djevojčica je kasnije izrasla u prelijepu djevjoku i postala je model. Kasnije su njeni roditelji, kada je postala uspješna željeli stupiti u kontakt s njom, ali je ona to odbila, što je mnogima i razumljivo. Oni su bili šokirani, ali morali su prihvatiti odluku djevojčice koju su, podsjećamo ostavili samu u napuštenoj kući.
Tagsdjevojčica roditelji

0 komentari:

Objavi komentar