petak, 18. svibnja 2018.

TUŽNO… Zdravstveno stanje Sinana Sakića jako loše… Njegova porodica tražila otpusnu listi kako bi ga…

Posted by arko on 02:41 | No comments

Zdravstveno stanje popularnog pjevača Sinana Sakića je jako loše. Za njegov oporavak potrebno je izvršiti transplataciju jetre i o tome smo već pisali.
Nakon boravka u UKC Tuzla prošle godine, Sakić je posljednje vrijeme boravio na Kliničkom centru u Beogradu, a njegova porodica juče je zahtijevala otpusnu listu kako bi ga transportovali u Italiju gdje bi se trebala obaviti transplatacija jetre.


– Sinanova porodica je i prije nekoliko mjeseci namjeravala da ga vodi u inostranstvo i da plati sve troškove samo da bi on dobio novu jetru, ali su im ljekari iz Beograda rekla da se to može uraditi i ovdje, pa su odustali. A kada su shvatili da do transplantacije ipak neće doći, kontaktirali su s klinikom u Padovi, tamo je jedan od najpoznatijih centara za transplantaciju i trebalo bi uskoro da ga transportuju kod njih. Presađivanje jetre u Italiji košta 250.000 eura, Sinanova porodica je spremna to da plati, a pomoći će im i brojni prijatelji širom svijeta, koji su sve vrijeme uz njih – tvrdi izvor blizak Sakićima.


Nadamo se da će na radost Sinana Sakića, njegove porodice, prijatelja i mnogobrojnih fanova operacija proći dobro i da će se legendarni pjevač oporaviti.

0 komentari:

Objavi komentar