subota, 23. lipnja 2018.

5 stvari koje muškarci UVIJEK primijete na ženi tokom se*sa…

Posted by Recepti za 5 on 13:30 | No comments

Takve detalje muškarci uopće ne primjećuju na nama prije akcije. Vjerovala ili ne, njima je puno važnija općenita kemija među vama.
Lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna – a mi donosimo i odgovore.
1. Tvoja inicijativa
Ako ćeš mu prepustiti da sve sam radi i čekati što će se sljedeće dogoditi, mislit će da nisi zainteresirana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.
2. Način na koji se kreće tvoje tijelo


Ako si predrvena, ohladit će se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja – stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se… Što ćeš se više micati, oboje ćete se više uzbuditi.
3. Tvoje oči
Gledaš li ga u oči? Gledaš li ogoljena tijela? Obje opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jest da zuriš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje tijelo (bojiš se da ne izgledaš dobro?) ili pak zuriš u strop (dosadno ti je?). Dakle, nemoj očima ‘govoriti’ nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno…
4. Tvoj dah


Ne, nije riječ o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Riječ je u tome kako ‘zvuči’. Je li teži nego inače? Je li ti glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si otrčala maraton.
Ali, neka se primijeti… Šapni mu nešto seksii- u uho, neka zna da jedva čekaš što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim – dakle, nemoj se bojati pokazati ga!
5. Jesi li svježe depilirana ili nosiš skupo donje rublje
10:46 17.6.2018 Hej, nema frke ako nisi! Ali, priprema otkriva da si mislila o akciji s njima – i to ga jako pali.

0 komentari:

Objavi komentar