četvrtak, 21. lipnja 2018.

7 stvari koje muškarci potajno primjećuju na ženama, ali to nikada neće priznati

Posted by arko on 15:33 | No comments

Na neke detalje kod žena muškarci obraćaju pažnju, a mi to ne bismo pretpostavili. Evo o čemu je riječ:
Izraz lica
Muškarcima nije baš prijatno vidjeti namrgođenu djevojku. Privlačno im je vidjeti ženu koja je nasmijana. Takve su nam pristupačnije, ne osjećamo neku nervozu pored njih.
Odjeća


Odjeća će mnogo reći o vašoj ličnosti. Ukoliko žena nosi vesele boje, to pokazuje da je i ona takva. Naravno, obraćaju pažnju i na to, da li se kulturno oblače ili ne.
Ruž
Ruž je također detalj koji muškarci primjećuju. Ruž ostavlja daje sjaj našem izgledu. Naravno, ako ste jače našminkale oči, onda ide blaži ruž i obrnuto.
Način na koji piše
Kada se dopisujemo s nekim, možemo vidjeti način pisanja, šta misli. Kakve poglede na svijet ima, koja su interesovanja te osobe. Također, primjetit ćete i kako se ta osoba ponaša. Da li kulturno odgovara ili drsko.
Šta pije


Obratit će pažnju šta pijete, da ki je alkohol ili ne. Ako pijete alkohol, pazite da se ne opijate jer nijednom muškarcu ne bi bilo drago da pored sebe ima ženu koja se opija.
Ponašanje
Možda mislite da to muškarcima nije bitno, ali njima je itekako bitno kako se njihova djevojka ponaša. Ne možete se ponašati baš kako želite u nekim nezgodnim trenucima.
Način ishrane
Muškarci ne vole one djevojke koje se izgladnjuju i koje neće ništa da jedu kada su u društvu s njim. To ne znači ds vole one koje ne paze na svoju ishranu. Oni vole djevojke koje se zdravo hrane i nisu opterećene linijom.

0 komentari:

Objavi komentar