četvrtak, 14. lipnja 2018.

EKSKLUZIVNO.....ANID ĆUŠIĆ POBEDNIK ZVEZDA GRANDA ZA 2018 GODINU....

Posted by Recepti za 5 on 16:12 | No comments
Rezultat slika za ANID ĆUŠIĆ  ZVEZDA GRANDA
Zvezde granda 2018 – FINALE – UŽIVO – (14. 06.) – emisija 40: Pobednici su: Teodora Toković i Anid Ćušić....Ali ukupnim zbirom glasova publike i stručnog žirija pobjenik je momak iz Mostara...ANID ĆUŠIĆ
Finalisti su: Anid Ćušić, Lidija Janković, Teodora Toković, Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić.
Pobednici su: Teodora Toković (stručni žiri) i Anid Ćušić (SMS glasovi)
U super finalu “Zvezda Granda” pred stručnim žirijem i publikom predstaviće se 12 najboljih takmičara. U nastavku saznajte sve o mladim pevačima koji će se u direktnom prenosu od 22 h na Prvoj televiziji, OBN-u i Kanalu 5 boriti za titulu zvezda Granda za 2017/18 godinu.
1. Monika Ivkić ima 27 godina i dolazi iz Beča, Austrije. Po zanimanju je knjigovođa, a već nekoliko godina se bavi pevanjem. Učestvovala je u muzičkom takmičenju “Nemačka traži zvezdu” u kome je 2008. godine zauzela četvrto mesto. Bavi se aktivno plesom i fitnesom, a njen kućni ljubimac je pas pit bul. Podjednako dobro peva i na engleskom jeziku, a sebe opisuje kao veoma pozitivnu osobu.2. Boris Petrović ima 30 godina i dolazi iz Žitišta. Završio je srednju školu, i radio je na benzinskoj pumpi. Voli da peva i da glumi i da radi sa decom, a bavi se i humanitarnim radom. Kad ima slobodnog vremena voli da ide na pecanje. Njegove vrline su skromnost i iskrenost, a prijatelji kažu da ima neverovatan smisao za humor. Tokom takmičanje dobio je nadimak “pumpadžija”, a žiri je saglasan da je veoma harizmatičan. Oženjen je i ima sina.
3. Lidija Janković ima 17 godina i dolazi iz Draginja kod Šapca. Učesnica je muzičkog takmičenja “Neki novi klinci” u kome je takođe pokazala svoj raskošni talenat. Za sebe kaže da je tvrdoglava i iskrena osoba. Ima veliku podršku porodice i najviše voli da vežba sa ocem. Tokom takmičenja dobila je nadimak Adel narodne muzike. Muzički uzori su joj Snežana Đurišić i Zorica Brunclik.
4. Anid Ćušić ima 20 godina i završio je srednju Muzičku školu u Mostaru. Obožava da svira i peva, a kao dete učestvovao je i pobeđivao na manjim regionalnim takmičenjima. Muzika je njegova najveća preokupacija, a do sad je snimio preko 80 covera najpopularnijih pesama.
5. Hana Mašić ima 26 godine i dolazi iz Zagreba, Hrvatske. Po profesiji je diplomirani ekonomista, a već nekoliko godina se bavi pevanjem. Učestvovala je na dečjoj Evroviziji. U slobodno vreme ide na tračanje i bavi se kros fitom. Za sebe kaže da je uporna, vredna i ambiciozna osoba. Muzički uzor joj je Marija Šerifović.
6. Antonio Krištofić ima 20 godina i dolazi iz Rijeke. Završio je Hotelijersko – turističku školu u Opatiji, a muzikom se bavi od malena. Hrvatska publika zapazila ga je na Splitskom festivalu i muzičkom takmičenju “X Factor Adria”. Muzika je njegov poziv i hobi, a slobodno vreme provodi sa svoja dva psa. Idola nema, ali od svakog pevača koji ima uspešnu karijeru je spreman da uči i “upija” znanje.
7. Aleksandra Saška Hajder ima 24 godine i dolazi iz Beograda. Završila je srednju muzičku školu i već neko vreme uspešno nastupa u klubovima. Pored pevanja u slobodno vreme se bavi sportom i ide u teretanu, a želja joj je bila da postane profesorka fizičkog vaspitanja ali je od toga odustala. Njene vrline su to što je sposobna i strpljiva, a mana joj je samokrtitičnost. Muzički uzor: Rijana.8. Miralem Ramić ima 23 godine i dolazi iz Jablanice, Bosna i Hercegovina. Studira sportski menadžment i trenira košarku. U slobodno vreme se bavi plesom. Učestvovao je na muzičkim festivalima. Za sebe kaže da je komunikativna i samokritična osoba. Tokom takmičenja pokazao je da pored pevanja ume i da zabavi publiku. Muzički uzor mu je Dženan Lončarević.
9. Lejla Zahirović ima 19 godina i dolazi iz Srebrenika, Bosne i Hercegovine. Završila je srednju muzičku školu, svira klavir i violinu. Pevanjem se bavi od svoje šeste godine. Za sebe kaže da je uporna i hrabra osoba. Njeni muzički uzori su Andreana Čekić i Nadica Ademov.
10. Emrah Emšo ima 23 godine i dolazi iz Hadžića, Bosne i Hercegovine. Po zanimanju je arhitektonski tehničar, a kako kaže, po opredeljenju pevač. Peva po klubovima, diskotekama, ali ističe da najviše voli svadbe. Napisao je komponovao nekoliko svojih pesama. Muzički uzori su mu Aco Pejović, Aca Lukas i Adil. Za sebe kaže da je uporan, ali da zna da bude stidljiv i tvrdoglav. Ljubitelj je kik boksa, fitnesa i šaha.
11. Teodora Toković ima 28 godina i dolazi iz Beograda. Završila je srednju tekstilnu školu ali joj je muzika najveća ljubav. Već deceniju se bavi pevanjem, radi i nastupa. Već se jednom takmičila u “Zvezdama Granda”. U slobodno vreme najviše voli da kuva i da ide u teretanu. Kao svoje najveće vrline navodi upornost i emotivnost, a mana joj je tvrdoglavost. Muzički uzori: Marija Šerifović i Ana Bekuta. Udata je i ima ćerku.
12. Šefki Jahjić ima 23 godine i živi u Subotici. Od malena svira klavijature, a u slobodno vreme igra sony sa društvom. Voli da pobeđuje, ali se ne ljuti kada izgubi, mada kaže da ume da bude naporan. Obožava da izlazi a to je najčešće odlazak u bioskop ili na večeru. Omiljeni pevači su mu Šaban Šaulić jer ima odlične pesme koje ne može baš svako da otpeva, ali i Toše Proeski, kog voli zbog specifične boje glasa. Oženjen je i ima ćerku.

0 komentari:

Objavi komentar