četvrtak, 14. lipnja 2018.

Bez skupe operacije uklonite 100% CISTE na grudima kod kuće pomoću ovog leka! (RECEPT)

Posted by arko on 01:02 | No comments

Neke ciste koje se pojave na grudima, jajnicima i sl, te obično nisu opasne. Ipak, ako ih ne liječite mogu izazvati određene probleme, praćene su hormonalnim promjenama.
Zbog toga kasnije mogu izazvati i ozbiljnije posljedice pa ih trebate liječiti kada primjetite da ih imate.
Često zbog cisti na janicima dolazi do izostajanja menstruacije i to duži vremenski period. Ove ciste mogu dovesti do nemogućnosti začeća, ali i do opasnijih posljedica.


Prirodni lijekovi koje ćemo vam ovdje pokazati, pomoći će vam da se riješite cisti na grudima, jajnicima, bubrezima i sl. Naravno, potrebno je i da se pored ovih lijekova zdravo hranite.
Lijek od čuvarkuće
Čuvarkuća ima moć ubijanja ćelija raka, te liječi ciste. Veoma je zdrava. Uzmite lsitove čuvarkuće, operite i ustitnite. Tako usitnjene ih pomiješajte sa 300 grama meda.
Stavite u staklenu bocu, držite u frižideru, povremeno miješajte i nakon 7 dana počnite sa upotrebom. Uzimajte 3 puta dnevno po jednu kašičicu, prije doručka, ručka i večere.


Sok od pšenice
Uzmite nešto zelene pšenice, izgnječite dok ne dobijete sok i pomiješajte sa malo vode. Dobijeni sok pijte ujutru, po jednu čašu, svako jutro 3 mjeseca. Uspješno ćete se riješiti cisti.
Čaj
Uzmite nešto stolisnika, matičnjaka, vrlo malo imele, žalfije i kuhajte. Dobijeni čaj pijte po 1 dl dnevno 6 mjeseci. Potrebno je da ne koristite alkohol, a i da smanjite sa mlliječnim proizvodima.
Ovaj čaj jača imunitet, poboljšava zdravlje, djelovanje hromona, a i ubija kancerogene ćelije, te sprječava nastanak tumora.
Izvor: top-jela

0 komentari:

Objavi komentar