ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

BILA JE ISTINSKA ZVIJEZDA U BIH: Glumila Je Lijepu Esmeraldu I Prošla Pakao Droge. Evo Kako Izgleda 20 Godina Poslije Snimanja Popularne Telenovele

Posted by Recepti za 5 on 05:45 | No comments

Imam 54 godine, ali kažu da izgledam poput 45. Ovo radim svako jutro…»»
Najbolja dijeta za lijene ljude! Do 22 kg manje u 4 sedmice!
Obožavatelji telenovela dobro se sjećaju glumice Leticije Calderón koju smo gledali u ulozi Esmeralde u istoimenoj seriji koja se kod nas prikazivala prije točno 20 godina.


Upravo je ova uloga tada 29-godišnju Leticiju proslavila kao glumicu i omogućila joj niz dobrih uloga u telenovelama. Iza sebe ima dva braka. Prvi put se udala 1997. za Marca Lopeza i u braku su bili dvije godine. Nakon toga Leticia se udala za Juana Collada, s kojim je dobila dva sina, Luciana i Carla.
Ipak 2012. glumica se odlučila povući s televizijskih ekrana i tri godine živjela je povučeno sa sinovima. Početkom 2015. prihvatila je ulogu u jednoj telenoveli i iznenadila je obožavatelje koliko se promijenila tijekom godina.


Letizia je u jednom intervju priznala kako, za razliku od lika Esmeralde, nije uvijek radila prave poteze u životu i otkrila je da je prošla kroz pakao droge.
Dok je bila na vrhuncu slave, počela se drogirati i uzimala je kokain sve do trenutka kada joj je prijateljica od predoziranja preminula na rukama.
– Tada sam odlučila da moram prestati i prijavila sam se na odvikavanje – priznala je. Pogledajte koliko se glumica promijenila od snimanja Esmeralde.
Rezultat slika za Leticije Calderón

0 komentari:

Objavi komentar