ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

BOMBA! Jedna od najkontroverznijih zadrugarki u septembru ULAZI U ZADRUGU 2 SA MAJKOM!

Posted by arko on 03:25 | No comments

Rijaliti program “Zadruga” postigao je veliki TV uspeh. Životi učesnika intrigirali su javnost a tako će i biti u novoj sezoni, koja počinje u septembru. Produkcijski tim uveliko ugovara učešće sa novim zadrugarima, međutim, biće i onih koji su svojim ponašanjem i delima obeležili prvu sezonu. Naime, kontraverzna rijaliti zvezda Mina Vrbaški, prihvatila je ponudu da se nađe u drugoj sezoni.



Ovog puta, ona će se pojaviti u drušvu svoje majke Ivane, koja je tokom cele prve sezone podržavala svoju ćerku i bila stalni gost u emisijama koje su bile posvećene rijalitiju. – S obzirom na to da je Mina svakako obeležila prvu sezonu, te da je svojim ponašanjem iritirala mnoge, ali i dolazila u razne sukobe i svađe, produkcijski tim joj je ponudio da se pojavi u drugoj sezoni. Takođe, njena majka Ivana bila je veoma zanimljiva zbog svojih stavova i komentara koje je iznosila na račun ćerkinog ponašanja, te se može očekivati da će se i ona pojaviti u drugoj sezoni.



Verujem da će njih dve zajedno napraviti potpuni haos u rijalitiju, a upravo zbog toga su i dobile ponudu da se pojave. Mina je sa oduševljenjem prihvatila ovu ideju, pa joj  ostaje da malo razgovara sa Ivanom, koja takođe nije ravnodušna na ponudu produkcijiskog tima.

0 komentari:

Objavi komentar