nedjelja, 10. lipnja 2018.

ĆERKA IM UMRLA SA 12, OSTAVILA KOVERTU: “Otvori Ovo 13. 4. 2023. Godine” Evo Šta Je…

Posted by Recepti za 5 on 10:55 | No comments

Imam 54 godine, ali kažu da izgledam poput 45. Ovo radim svako jutro…»»
Najbolja dijeta za lijene ljude! Do 22 kg manje u 4 sedmice!
I feel like I am more of a man than I've ever been! All it took was...
Become the man every woman dreams about, all what you need is…


Tim i Mary Ellen Smith ostali su shrvani kada im je kći preminula u 12 godini života. No, za sobom je ostavila pismo koje je razveselilo mnoge.
Roditelji su pronašli pismo koje je njihova kći napisala budućoj sebi. Dvanaestogodišnjakinja je napisala pismo sebi kojeg je trebala otvoriti s 22 godine, a u nastavku možete pročitati što si je sve htjela poručiti.
Taylor je preminula zbog komplikacija s upalom pluća, a roditelji je opisuju kao veselu, vrckavu i kreativnu. Za sobom je ostavila i jednogodišnjeg brata Allana.
“Draga Taylor,
Kako život? Život je poprilično jednostavan za sada (10 godina u prošlosti). Čestitam na završenoj srednjoj školi! Znam da je tebi to zakašnjela čestitka, ali meni je uranjena. Jesmo li upisale fakultet? Ako nismo, potpuno razumijem, imamo dobar razlog.


Ne zaboravi da je Allanu 11 rođendan danas! Čovječe, već 11? U moje vrijeme je imao tek godinu dana! Na žalost, propustila sam mu prvi rođendan jer sam bila u drugom gradu.
pismo-01
Jesi li ti proputovala? Jesi li letjela zrakoplovom? Emitira li se još uvijek Doctor Who na televiziji? Ako ne, na kojoj regeneraciji su na kraju završili? Definitivno moraš pogledati koju epizodu, ali tek nakon što pročitaš pismo, moraš pročitati sve svoje mudrosti!
Imaš li svoj stan? Ako si na faksu, što studiraš? Za sada želim biti odvjetnica.
Mislim da ću prodati svoj iPad i kupiti iPad mini. Ne zaboravi reći svojoj djeci da si starija od tableta! U prilogu je i crtež iPada da im možeš pokazati.
Mislim da je to sve. I zapamti, prošlo je 10 godina od kad sam napisala ovo. Stvari su se dogodile, dobre i loše. To je život, samo moraš biti ustrajna.
Srdačno, Taylor Smith”
Pogledajte video:

0 komentari:

Objavi komentar