subota, 30. lipnja 2018.

ČULA SAM SE SINOĆ SA SLOBOM: Kija Kockar progovorila o TRUDNOĆI!

Posted by arko on 15:52 | No comments

Kristina Kija Kockar je pobijedila u rijalitiju "Zadruga" , a sada je otkrila nove detalje o odnosu sa Slobom Radanovićem. Stjuardesa je progovorila o aktuelnim dešavanjima i priznala da se i dalje čuje sa pjevačem, uprkos tome što je riješena da stavi tačku na njihov brak.
"Očigledno je pobjeda velika, jer ne stižem ništa za sebe da uradim. Još uvijek sabiram utiske, vidim po društvenim mrežama i novinama koliko je to uzelo maha, ali i po ljudima na ulici. Oduševljena sam podrškom ljudi, osjećaj je nevjerovatan. Možda nisam ni zaslužila toliku ljubav naroda, možda i jesam, to je diskutabilno... Ta ljubav je toliko velika da ja ne znam da li sam dostojna svega toga, ali nadam se jesam", rekla je Kockareva, a zatim otkrila da je i dalje u kontaktu sa suprugom uprkos tome što je odlučna da se razvede.



"Čula sam se sinoć sa njim... Čujemo se mi, u principu, svaki dan, uglavnom zbog poslovnih pitanja. Nismo pričali ni o čemu što se tiče našeg braka. Neke njegove stvari ostale su u kolima, u mom gepeku još prije "Zadruge", pa se čujemo uglavnom kada jedno drugom neke stvari treba da se pridodaju", kaže Kija i priznaje da joj je bilo teško da potpiše zahtjev za razvod braka.
"Bilo mi je baš teško u tom trenutku, ali sam bila u društvu advokata i prijateljice... Možda bih oklijevala da sam bila sama, ali tad sam bila odlučna i potpisala sam. Biće mi mnogo teže kada stigne to rješenje da je brak prekinut", kaže Kija.



Ona se osvrnula na spekulacije da Radanović uporno pokušava da izbjegne potpis za razvod braka.
"Vjerujem da i on ima puno obaveza, to je sigurno, a za ove ozbiljne stvari mora da se nađe vremena. Moguće je da traži izgovor, ali to ja ne znam, morate da pitate njega. Izašao je neki naslov da želi da braku da drugu šansu... Rekao mi je da je izvučeno iz konteksta, ali da je u principu to to. On je neodlučan, kroz maglu sve govori, vjerujem da ni njemu nije lako", kaže Kija i dodaje:
"Sloba me voli, ja to znam... Znam da me on voli", rekla je Kija.
Zatim se požalila da se zbog premora, ne osjeća najbolje.
"Bolesna sam, boli me glava, muka mi je... Ali nisam trudna, odmah to da vam kažem", zaključila je Kija.

0 komentari:

Objavi komentar