ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

Evo kako izazvati žensku ejakulaciju, takozvano – prskanje (VIDEO)

Posted by Recepti za 5 on 15:00 | No comments

Ovo je najbolje čuvana tajnu ženskog orgazma koja datira od četvrtog vekaSamo postojanje fenomena bilo je osporavano tokom dugog perioda vremena. Još od četvrtog veka nove ere postoje zapisi o “poslednjoj fazi uzbuđenja žene”, a pretpostavlja se da je između 35 i 50 odsto ispitanih žena iskusilo ovako nešto.I ako nauka nije sigurna o izvoru i prirodi tečnosti, činjenice su sledeće: u pitanju nije niti mit, niti mokraća – pojava je sasvim realna, samo nedovoljno ispitana.Većina žena koje ejakuliraju opisuju ovaj osećaj sa entuzijazmom, kao osećaj “puštanja”, “oslobađanja” i “intenzivnog zadovoljstva”. Evo kako:
1.Priprema-Neka vaša dama poseti toalet pre odnosa. Ovo će joj omogućiti da se oseća opuštenije
-Neka pri ruci bude peškir


2. Predigra-Žena mora biti uzbuđena da bi se bilo šta desilo. Preporučuje se period predigre od 15-30 minuta.-Sledi stimulacija “G” tačke prstom, koja se nalazi sa gornje strane kanala vagine, oko 5-10 santimetara unutra, i podseća na brdašce-Preporučljivo je da žena bude u povijenom položaju, ili stojećem, ili ležećem sa nekoliko jastuka ispod leđa


3. Ejakulacija-Znaćete da ste na dobrom putu kada je “G” tačka natečena, tj. veća nego obično-Povećajte brzinu i intenzitet pokreta, istovremeno pritiskajući blago njen donji stomak-Osećaj je sličan potrebi za mokrenje, ona treba da bude obaveštena o ovome (ako već nije) i da ne brine4.Ako se ništa ne desi nakon 30 minuta-Ili ona spada u procenat žena kojoj ne odgovara ovakva stimulacija…-… ili jednostavno treba prekinuti i početi opet kada budete bili raspoloženi.
5. Ako se svašta desi
– Osećaj ejakulacije može doneti iznenadnu navalu emocija
– Karlični nerv je glavni nerv koji kontroliše žensku ejakulaciju i može stimulisati osećanja
– Ženska ejakulacija je istinsko “puštanje” iskustva zadovoljstva u njeno telo

0 komentari:

Objavi komentar