subota, 9. lipnja 2018.

Ginekolog obavljao pregled djevojke pa se frapirao onim što je našao u njenom stomaku

Posted by arko on 00:59 | No comments

Neki slučajevi nas baš ostave bez teksta. Zapitamo se kako je nešto takvo uopšte moguće. Ovdje je riječ o jednom takvom slučaju.
Moramo vam reći da se radi o jednoj bizarnoj situaciji. Ovakvo nešto ginekolog sigurno nije očekivao na pregledu. Naime, došla mu je pacijentica koja se žalila na bolove u donjem dijelu stomaka.



Ginekolog je pregledao, a onda se šokirao kada je vidio u čemu je problem. On je, vjerovali ili ne, iz njenog tijela izvukao klupko mačijih dlaka. Možete li to zamisliti? Ovo je nešto zaista bizarno i ne dešava se tako često.
On je bio šokiran, kao i pacijentica. Ispostavilo se da na krevetu nje i njenog muža borave mačke. Kako su se mačke linjale, te dlake su se skupljale.
Ono što je čudno i nezamislivo jeste da ona to nije primjetila. Ne shvatamo kako nije primjetila dok je prala intimno područje da se nešto tu nalazi ili zbog nelagode koju je osjetila.



Ovakvo nešto joj je moglo stvoriti ozbiljne komplikacije. Svi znamo da ne trebamo spavati s kućnim ljubimcima na istom krevetu jer se linjaju, prenose razne nečistoće na posteljinu, pa tako to dolazi u kontakt s nama. Ginekologu će ovakvo nešto svakako ostati urezano u sjećanju.

0 komentari:

Objavi komentar