srijeda, 13. lipnja 2018.

HARIS BERKOVIĆ ZAPROSIO RADU MANOJLOVIĆ: FANOVI RAZOČARANI PORUČUJU "TI SI MUSLIMAN I TREBAO BI ŽENITI MUSLIMANKU"

Posted by arko on 09:28 | No comments

Pjevač Haris Berković je vezi sa pjevačicom Radom Manojlović već dugo vremena, a kako mnogo mediji pišu, on ju je zapraosio na jednom njima posebnom mjestu u Srbiji. Taj sretni trenutak je završio na društvenim mrežama, te su mnogi fanovi za iznenađenje bili razočarani sa tim potezom Harisa.
Fanovi su mu govorili da je on musliman i da je napravio grešku jer će oženiti Srpkinju, te da bi trebao oženiti muslimanku kao što to njegova vjera nalaže. Očigledno je da neki ljudi ne mogu zaboraviti sve to što se desilo prije mnogo godina i da još uvijek postoji ta mržnja, pored toga što se nekada radi o ljubavi.


Haris Berković je veoma mlad momak, a tačnije se on rodio 1994. godine, te je u međuvremenu postoa pjevač koji je pobijedio u devetoj sezoni poznatog takmičenja Zvezde Granda. Njegovi roditelji su muslimani koji se zovu Mirsad i Amra, te su se oni razveli kada je Harisu bilo samo pet godina. Harisu nikad nije bilo lako u životu, a već kao dječak je preživio tešku saobraćajku od koje ga dan danas prate traume.


Rada i Haris su se u skorije vrijeme pojavili u Sarajevu, a mnogi tvrde da je Rada imala viseću odjeću, ali da se na njom mogao primijetiti trudnički stomak. Sada se svi pitaju šta je istina, te da li je samo zbog toga Haris odlučio zaprositi svoju dugogodišnju partnerku, ili su sve te priče samo laži. Pored toga što je ovaj par različite vjere, među njima također postoji velika razlika u godinama. Dosta puta smo mogli čitati na medijima o Harisovoj nevjeri, ali to pjevač nije nikada komentarisao.

0 komentari:

Objavi komentar