ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

JEZIVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE ZBOG TEŠKE POVREDE GLAVE PRIJATELJI NISU MOGLI ODMAH DA PREPOZNAJU PEVAČA

Posted by arko on 01:02 | No comments

Mladi pevač Đurađ Đuki Đuranović (33) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a očevici tvrde da jezive scene koje su zatekli na mestu nesreće neće nikada zaboraviti.
Jedan od onih koji su nakon nesreće prišli da pomognu povređenima priča za „EuroBlic“ da je Đuku, iako se dobro poznaju, prepoznao tek nakon 20 minuta. To, dodaje naš sagovornik, dovoljno govori u kakvom je stanju nesrećni mladić bio. Nažalost, nije mu se moglo pomoći.
- Iako veoma dobro poznajem Đuku nisam ga prepoznao zbog povreda glave. Tek posle 20 minuta sam shvatio da je to on. Pre sedam smo zajedno pili za šankom u njegovoj kafani, a sada ga nisam mogao prepoznati. Onda znate kako je bio povređen - pojasnio je ovaj očevidac.


Pevač je inače pre samo nedelju dana proslavljao jedan od najsrećnijih događaja u životu, a više o tome pročitajte OVDE.
Nesreća se dogodila juče 15 minuta iza ponoći na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Ključ u mestu Brod
U ovoj nesreći učestvovali su "audi A6" koji vozio Đuranović i “mecedes B klasa” kojim je upravljao Slobodan Vasić (51), a koji je teško povređen.
Očevici nesreće ispričali su i da je udaru bio toliko jak da su se automobili okrenula i da u početku nisu znali ko je iz kojeg pravca išao.


Naš sagovornik ispričao je da prizor koji je video nikada neće zaboraviti. Vatrgasci su morali da seku vozilo da bi izvuli Đuranovića.
 Čelo je bilo skroz puklo i sav je bio obliven krvlju. Noge su mu bile prekrštene i zaglavljenje ispod volana. Koliko sam primetio noge i jedna ruka su mu bile polomljene. Samo je par puta pomerio glavu i umro je pred mojim očima - ispričao je.
Kaže da misli da je Đuranović išao iz pravca Mrkonjić Grada, a drugi vozač iz pravca Balkane. Jedan od očevidaca je iz kuće doneo flašu vode i gazu kako bi Vasiću prvu pomoć do dolaska hitne.
Prema njegovim rečima policija je na lice mesta došla veoma brzo.

0 komentari:

Objavi komentar