srijeda, 13. lipnja 2018.

KAKO ĆU TE KONTAKTIRATI KAD IZAĐEMO, NA FIKSNI? Kija zamerila Slobi nešto što je STALNO RADIO!

Posted by arko on 15:44 | No comments

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su se nakon više nego uspešno završene „Zadrugovizije“ zaputili u sobu za izolaciju gde će provesti narednih nedelju dana, s obzirom na to da ih je Lepi Mića izabarao za potrčke.On je imao jedno na umu kada je doneo ovu odluku, a to je da Kija i Sloba izglade svoje odnose i spasu brak. Čini se da mu je to pošlo za rukom, pošto su njih dvoje osvanuli budni i pričali o raznoraznim stvarima. Sloba joj je čak i pevao, pričali su o svojim nastupima sa „Zadrugovizije„, delili čokoladu i uz sve to se smejali.



Da podsetimo, Kristina je po svom ulasku u rijaliti priznala Slobi da je izgubila njegov telefon, pa su se u jednom trenutku dotakli teme kako će komunicirati nakon izlaska iz rijalitija.
Kako ću te kontaktirati kad izađem? Na fiksni? Mogu li dobiti Slobodana, ovde njegova žena Kristina, mrš u pi*ku materinu – pričala je Kija kako bi izgledalo kada bi ga pozvala na kućni broj.



Kako to misliš – upitao je začuđeno Sloba.
Nakon toga ga je Kockareva prekorela što je šifru na svim društvenim mrežama stalno menjao, ali on se pravdao da to nije radio zbog nje.

0 komentari:

Objavi komentar