utorak, 12. lipnja 2018.

KIJA U VENČANICI NAJEŽILA SVE! Publika u transu, Sloba USTAO I APLAUDIRAO! (VIDEO)

Posted by Recepti za 5 on 04:46 | No comments

Poslednje na scenu izašle su Kija Kockar i Ana Korać. Njih je publika pozdravila velikim aplauzom i na početku i na kraju, a one su pokazale da su odlično uvežbale pesmu “Dobrodošao u klub” hrvatske pevačice Severine. Iako nijedna nije pevačica, obe su se veoma potrudile i publici dale sjajan performans, a žiri nije štedeo komplimente.

Kija je na scenu izašla u venčanici a odmah na početku nastupa bacila je bider-majer i veo. Ovo je bio simbol toga da ostavlja taj život iza sebe i pretvara se u osvetnicu koju je glumela Ana, što su njih dve na kraju pesme i objasnile.Kristinin suprug, Slobodan Radanović je nakon ovog nastupa ustao i aplaudirao. On nije skrivao svoje oduševljenje ovim performansom pa je odlučio da oda poštovanje, bez obzira na činjenicu da je njegova devojka Luna Đogani, sa kojom je prevario Kiju, sedela pored njega.Devojko, je l’ moguće da ti ovako dobro pevaš? Da li je moguće da toliko donosiš tu emociju? Svaka ti čast. I Ana je bila odlična – rekla je Kaća Grujić.
Ja sam zaista mislio da je ovo neki miks sa Severinom. Jedino ovaj tvoj bider-majer ko uhvati, taj se prešao – dao je svoj komentar Saša Vidić.
Nastup ove dve sjajne devojke pogledajte u nastavku.

0 komentari:

Objavi komentar