srijeda, 13. lipnja 2018.

NAJEŽIĆETE SE: Došao je na Sinanovu sahranu držeći OVO čvrsto u rukama! “Uz tebe sam…” Tuga do neba!

Posted by arko on 02:08 | No comments

Najneverovatniji prizori iz Loznice…
Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je u petak, 1. juna, a danas je sahranjen u svojoj rodnoj Loznici. Sahrani su, osim najbližih članova porodice, prisustvovali i brojni rođaci, prijatelji i kolege sa estrade, među kojima su, između ostalih, bili Šaban Šaulić, Marko Bulat, Zorica Brunclik, Dragana Mirković, Kemal Malovčić i drugi.




A budući da je Sinan bio pevač prema kojem su obožavaoci gajili neobično snažnu ljubav, na granici fantizma, bilo je sasvim očekivano da se na sahrani pojave i neki od njih. Iz Tuzle je stigao automobil oblepljen Sinanovim slikama i papirima na kojima je bila ispisana poruka: “Za Sinana Sakića”
Jednog od vatrenih fanova naša ekipa zatekla je sa starom Sinanovom pločom, sa samog početka karijere:Na omotu ploče ispisana je srceparajuća poruka: “Sinan je jedan… Sinan je besmrtan… Uz tebe sam rastao, voleo, plakao, živeo… Ostaješ zauvek u mom srcu! Miki, Inđija!”Sinanov grob nakon sahrane zatrpan je vencima:




Ostatak pročitajte na sljedećoj stranici…A među njima je bio i venac koji je poslao Šemso, pevač i frontmen hrvatske pank-folk grupe Brkovi, koji je još jedan od muzičara sa prostora bivše Jugoslavije koji je gajio veliku naklonost prema Sinanu i njegovoj muzici.Šta više, Brkovi su imali u planu i saradnju sa Sinanom, ali to, nažalost, nisu dočekali…


0 komentari:

Objavi komentar