četvrtak, 14. lipnja 2018.

Njihove blizankinje su najpoznatija djeca na svijetu, a kada im vidite lica shvatit ćete zašto (Foto)

Posted by arko on 05:50 | No comments

Ove djevojčice su postale prave Instagram zvijezde. Evo o čemu se radi: Riječ je o identičnim blizankinjama po imenu  Lea Rouz i Ava Marija. One su baš lijepe i baš zbog svog izgleda imaju čak 550.000  pratioca na Instagramu.
One su izazvale brojne pozitivne komentare. Pored toga što su izazvale pozitivne reakcije kod većine osoba, to su postigle i kod modnih agencija.



Tako da su potpisale ugovor sa modnom agencijom. Njihova mama kaže da nije željela da ih forsira na to. Rekla im je, ako neće odustati od plesa i plivanja, da mogu da se bave modelingom.

To im se baš dopalo jer nemaju problem s tim da budu u centru pažnju. Djevojčice su ubrzo proglašene od većine za najljepše djevojčice na svijetu.  Ipak, mi mislimo da su sva djeca lijepa i da ne treba odvajati nekoga zbog fizičkog izgleda, pogotovo ne djecu.


Interesantno je i da se njihov brat Robert počeo baviti modelingom. Ovdje možete vidjeti kako i on izgleda i zašto je također popularan:

Baš su lijepi, zar ne? U našim člancima je bilo riječ i o drugoj djeci koja su se okušala u modelingu ili su imala neke druge talente koji su nas zaista ostavljali bez teksta. Bilo da je riječ o plesu, pjevanju..

0 komentari:

Objavi komentar