ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

Nutricionista otkrio pravu istinu: Svi koji žele da smršaju moraju znati sljedećih 5 pravila

Posted by arko on 10:40 | No comments

Kada želimo da smršamo, trebamo da pazimo na neke svoje navike. Evo šta trebate znati, a naravno, ne zaboravite da je bitno da se zdravo hranite i budete fizički aktivni kako biste smršali. Pa da krenemo:
Ne preskačite doručak
Većina pravi grešku jer misli, ako ne doručkuje da će lakše smršati. Tako samo pravite kontra efekat i povećavate rizik od nastanka dijabetesa. Doručak ne preskačite jer je to najbitniji obrok.


Pazite na porcije
Naravno da se trebate zdravo hraniti, ali trebate paziti na to da se ne prejedate. Najbolje bi bilo da jedete češće, a pomalo.
Ne vraćajte se starim navikama
Ono što većina griješi jeste da se opusti. Tj. dešava se da nakon što smršaju, opet počnu da se prejedaju, nisu fizički aktivni i onda se ubrzo vrate na staro stanje. Budite dosljedni sebi i ne dozvolite sebi da popuštate. Imajte na umu koliko ste napredovali.
Spavajte dovoljno


Kako biste bili zdravi, ali i imali normalnu kilažu, potrebno je da spavate dovoljno. Bilo bi dobro kada biste spavali 8 sati i trudili se da idete ranije spavati.
Mislite na svoje zdravlje
Nemojte misliti da trebate smršati samo da biste dobro izgledali, već vam prioritet treba biti zdravlje. Naravno i da ćete još bolje izgledati kada smršate.

0 komentari:

Objavi komentar