nedjelja, 24. lipnja 2018.

OTAC JOJ SE JAVIO SA ONOGA SVIJETA POSLIJE 5 GODINA: Slavila je punoljetstvo, a onda joj je stigla PORUKA OD KOJE SE ZALEDILA!

Posted by Recepti za 5 on 10:31 | No comments
Rezultat slika za OTAC JOJ SE JAVIO SA ONOGA SVIJETA POSLIJE 5 GODINA: Slavila je punoljetstvo, a onda joj je stigla PORUKA OD KOJE SE ZALEDILA!
Bejli Selers iz Noksvila u SAD zauvijek će pamtiti svoj 21. rođendan. Jedva se suzdržala da ne zaplače kada je primila čestitku, i to od oca Majka koji je umro prije pet godina od raka pankreasa, samo nekoliko mjeseci prije njenog 17. rođendana.


Znao je da će umrijeti, ali je želio da čestita punoljetstvo svojoj miljenici.
On se pred smrt pobrinuo da njegova djevojčica dobije cvijeće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa jednom cvjećarom.
“Kada sam otvorila čestitku zaledila sam se, ali sam osjetila i neopisivu sreću. Na kratko sam imala osjećaj da je moj otac ponovo kraj mene”, ispričala je djevojka.
Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih – napisao je da je posljednja:
“Bejli, ovo je moje posljednje pismo tebi dok se ponovo ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više nijednu suzu, moja djevojčice.
Ja sam na boljem mjestu i ti ćeš uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio.


Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju majku i ostaneš vjerna sebi.

Budi srećna i živi punim plućima. Ja ću uvijek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i biću tamo. Volim te i srećan ti rođendan!!!”, napisao je otac u rođendanskoj čestitki kćerki.
Ona je na svojoj ruci istetovirala jednu od očevih posljednjih rečenica pred smrt: “Ja ću vas gledati sa neba”.
najboljisavjet24.info

0 komentari:

Objavi komentar