utorak, 12. lipnja 2018.

OTIŠLE SU NA TRČANJE, ALI…Samo nekoliko minuta kasnije, borile su se za život!

Posted by arko on 07:52 | No comments

Dve žene iz Indijane bore se za život nakon što su brutalno napadnute na jutarnjem džogingu.
Dve rođake 19-godišnja Isabela Džordž i 20-godišnja Rebeka Forgi odlučile su da odu na trčanje pored seoskog puta u Carol okrugu, Indijana kada ih je odjednom čopor od 4 pitbul terijera napao.Kada su shvatile namere pasa, dve žene su trčale preko polja nazad kući, ali psi su ih jurili i oborili žene na zemlju. Psi su onda počeli da kidaju kožu i meso sa njih.


Rebeki je nedostajalo 75% skalpa, a mišići su joj otkinuti sa noge.
Uprkos povredama, ona je u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi, ali trebaće joj transplatacija mišiča i kože i nikada više neće moći da joj izraste kosa.
Njene fotografije nisu objavljene zbog uznemirujućeg sadržaja.


Isabela je prošla bolje. Ona se oporavlja kod kuće sa ranama od ujeda i velikim modricama preko celog tela. Tragovi zuba i mesa koje nedostaje su vidljivi po rukama i nogama.


Prema pisanju medija, žene su se borile sa psima čitavih pola sata. Vlasnik pitbulova Ričard Darter, stigao je na lice mesta i pokušao je da zaustavi napad, ali je i on napadnut. On ima rane od vrata do nogu, a 3 prsta su morali da mu ušivaju nazad na mesto!
Krvave žene i vlasnik, spaseni su kada je jedna žena koja je bila u prolazu videla napad i odvezla se pravo u polje. Njen dolazak sa pikapom uplašio je pse. Onda je viknula žrtvama da uđu u kamion i odvezla ih je odmah u Urgentni centar.

0 komentari:

Objavi komentar