četvrtak, 21. lipnja 2018.

OTKRIVAMO! Evo ŠTA je Kija prvo uradila kada je napustila Šimanovce, KOGA je prvo pozvala i U ŠTA ĆE ULOŽITI OSVOJENI NOVAC!

Posted by Recepti za 5 on 08:54 | No comments

Kija Kockar trijumfovala je u prvoj “Zadruzi” i otišla bogatija kući za 50 hiljada evra. Osim toga ona je dobila i automobil. Kija je trenutno u Beogradu i sprema se za žurku. – Posle proglošenja pobednik otišli smo u jedna hotel u centru grada da bi se odmorile.


S nama je bilina Kijina mama i njena sestra iz Holandije. Pričale smo do 10 jutros o svemu. Prvo koga je pozvala bila je baka Mara. Mnogo joj je je nedstojala. Posle toga smo ugasile telefon- kaže za “Pulsonline” Kijina kuma Vanja. Na pitanje da li joj se poverila vezano za njen odnos sa Slobodanom, Vanja je odgovorila: – Kija je stavila definitivno tačku na tu priču.


Dala je sve od sebe. Prema Vanjinim rečima Kija se nije čula sa Andrijom Lazovićem. – Nije imala kada- istakla je Vanja. A, kada smo je upitali šta će uraditi sa zarađenim novcem, Vanja je otkrila. – Kupiće stan. Kija je već sakupljala pare za stan, a sada će samo ovu svotu novca dodati na 10:46 17.6.2018.njenu- rekla je ona.

0 komentari:

Objavi komentar