četvrtak, 21. lipnja 2018.

Pronađite svoju visinu i saznajte više o sebi

Posted by arko on 14:57 | No comments

Jednostavan i prezican test sa vjerovatnoćom od 90% odrediće ko ste, zapravo.
Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod, pise uspesnazena.com:
140-150 cm
Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su – najvažnija stvar. Volite, u tišini i samoći, razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima.


Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.
150-160 cm
Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumeju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svetle strane života. Veoma ste emotivni.
160-170 cm
Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac.
Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.


170-180 cm
Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto – „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je – da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu.

0 komentari:

Objavi komentar