subota, 23. lipnja 2018.

Prva porodična fotka sa vjenčanja: Boba je bio uz bivšu ženu, a Brena je na drugoj strani

Posted by arko on 15:19 | No comments

Napokon se desio događaj koji su mnogi čekali, a to je vjenčanje Aleksandre Prijović i sina Bobe Živojinovića. Filip i Aleksandra su završili sa vjenčanjem i tada su mladenci napustili crkvu, dok naravno nisu to odmah uradili jer su morali da naprave nekoliko fotografija sa gostima i porodicom.


Kada su oni završili sa ceremonijom i poljubili se, Aleksandra i Filip su dobili čestitke od njihovih najbližih, a sa osmijehom su se mladenci pozdravljali sa svima, te su bili u savrešnom raspoloženju, dok svi znamo i zašto. Ovo je bio dan kojeg su oboje dugo čekali, ali i cijela javnost.



Povodom toga je nastala prva porodična fotografija koju i sami možete vidjeti. Jedna zanimljiva stvar koju su svi primijetili je bilo da je Boba bio pored svoje bivše supruge, a Lepa Brena se tada nalazila na totalno drugoj strani. Sigurno joj to nije baš lijepo palo, ali opet mu je sigurno oprostila jer je ovo bio dan kada su svi trebali biti samo sretni.

Aleksandra Prijović je napokon izabrala jednu divnu vjenčanicu, a njen sadašnji muž je bio u elegantnom odijelu. Filipovi roditelji su stajali jedni pored drugog, a sve to je bilo jer je pjevačica ustupila mjesto. Kada su se rastali, ovi supružnici su ostali u prijateljskim odnosima, dok se Brena sasvim lijepo slaže sa majkom svoga pastorka. Boba Živojinović je bio zadužen za cijelu organizaciju ove svadbe, a moramo priznati da se baš potrudio. Sve je bilo zaista divno i magično, te će ovo biti dan o kojem će se dugo vremena pričati.

0 komentari:

Objavi komentar