ponedjeljak, 25. lipnja 2018.

Seka Aleksić otkrila nešto što nikada nikome nije rekla: Moj suprug se rodio s time, a to ima i njegov otac, a i Jakov

Posted by arko on 14:02 | No comments

Kada pričamo o Seki Aleksić, onda za nju možemo reći samo najbolje stvari. To je jedna izvanredna žena koja je odlična pjevačica, ponosna majka i prava supruga. U svojoj karijeri je imala do sada mnogo uspjeha, ali naravno nije bilo nikako lako postignuti to jer je uložila mnogo rada i truda za dosta godina. Od svoje strasti je napravila pravu karijeru, a ona je u braku sa Veljkom Piljkićem od 2010. godine. Treba napomenuti da su Seka i Veljko 2016. godine dobili sina Jakova, a sve od tada su samo više sretni.


Seka je jednom prilikom odlučila da kaže neke stvari o tome kakav je njen odnos sa mužem, te kako se ponaša prema svome sinu i kako ga odgaja. Spomenula je i veoma zanimljiv detalj, a to je bilo šta je nju privuklo kod Veljka, te na koji način je on osvojio njeno srce. Rekla je također da to isto želi i kod svoga sina.


Seka Aleksić je veoma atraktivna žena, a nije iznenađujuće kada ju je osvojio frajer kao Veljko koji je inače poznati bokser, ali koji je prema svojoj supruzi u takvom odnosu da joj daje mnogo poštovanja. Seka sama govori da ju je Veljko osvojio zbog toga što je on jedan veliki džentlmen, te je dodala da je on to osvojio od svoga oca, a radi toga se nada i da će to njen sin Jakov naslijediti od svoga oca. Pjevačica je rekla da ona posvjećuje svojoj dvojici muškaraca mnogo pažnje i da ih obojicu mnogo voli, te da se to nikada neće promijeniti.

0 komentari:

Objavi komentar