ponedjeljak, 11. lipnja 2018.

SKANDAL: "BIO SAM SA KIJOM I BILO NAM JE LEPO" - IZJAVA DARKA LAZIĆA UZBURKALA STRASTI!

Posted by arko on 05:36 | No comments

Već mesecima, od samog ulaska Kije Kockar u rijaliti "Zadruga", pričalo se o njenoj navodnoj vezi sa Darkom Lazićem, a ona je demantovala da je ikada bila u ljubavi sa pevačem. Međutim, on tvrdi suprotno.


Pre nekoliko dana izbila je čak i velika svađa između još uvek zakonitih supružnika, Kije i Slobe, kada se ona naljutila na njega jer je poverovao u priče pojedinih zadrugara o njenoj vezi s Lazićem.
Iako je nedavno bio i gost na žurki u "Zadruzi", Darko je sve do sada ćutao na temu veze sa Kristinom, ali sada je odlučio da sve otkrije.


- Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo - rekao je Lazić za bosanske medije.
Njihova romansa, kako se navodi, dogodila se pre nego što je Kristina upoznala Slobu i otpočela vezu s njim. I dok Darko Lazić nije komentarisao Slobu, drugi njegov kolega to jeste učinio, a ono što je rekao Radanoviću se neće dopasti..
izvor: blic.rs

0 komentari:

Objavi komentar